buscar
Tel. atenci al client: +34 93 872 75 06
Empresa
Qui Som
On Som
Tour
Contactar


Dimmtex a ManresaDimmtex
va néixer el 1987 i, a poc a poc, ha anat creixent i diversificant-se a nivell nacional i internacional, oferint cada cop un ventall més ampli de maquinària i de serveis.

Actualment la nostra empresa té una cartera de clients important, tant en qualitat com en quantitat, des de grans multinacionals a petites empreses i organismes oficials, i dia a dia procurem servir'ls-he de la manera més professional i eficaç possible.

També hem anat incrementant considerablement el nostre catàleg de productes. Actualment som distribuïdors de les principals marques nacionals i europees, tant en botiga Dimmtexmaquinària metal·lúrgica com de bricolatge, accessoris per a taller, magatzem, oficina i tota mena d'eines de treball.

També disposem de personal qualificat per a fer reparacions, tant a les nostres màquines com a les dels clients a les seves instal·lacions, així com personal de manteniment.

Esperem que aquesta web permeti donar a conèixer millor la nostra activitat, i poder comptar en breu amb la seva confiança.


Dimmtex S.A. · C/Dos de Maig, 67 · 08241 Manresa · Barcelona · Tel. 93 872 75 06 · Fax. 93 872 79 34 · dimmtex@dimmtex.com · Avis legal y privacitat de dades